ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ


Μια ανανεωμένη συλλογή βερών σε πολλά σχέδια! από 300 ευρώ το ζευγάρι


300 
  • Αποστολή:  
  • Πολιτική Επιστροφών: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα γίνονται δεκτά εφ όσον δεν φέρουν ζημιές ή βλάβες, εξωτερικές ή εσωτερικές και οι οποίες ζημιές ή βλάβες δεν αφορούν την ποιότητα του προϊόντος αλλα οφείλονται στην κακή χρήση αποκλειστικά. Οι επιστροφές επίσης γίνονται δεκτές όταν είναι σε διάστημα εντος δεκα ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής απο το ταχυδρομείο ή κούριερ ή ακόμα και απο την παραλαβή απο το φυσικό κατάστημα. Τέλος για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να είναι αναλλοίωτη και η συσκευασία του προϊόντος και ιδιαίτερα εαν αυτό εχει συσκευασία που παρέχεται από την εταιρία - φίρμα.

Χρώμα: *

Μάθε Περισσότερα


Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το ζευγάρι βέρες μπορεί να επιλεγεί μόνο από κοντά φορώντας το στο δάκτυλο! 

Οι τιμές θα μπορούσαν να είναι δεδομένες μόνο αν μιλάγαμε εκ του ασφαλούς και επειδή είναι ζευγάρι (άρα 2 τεμάχια), επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες παραμετροποίησης όπως τα καράτια, το σχέδιο, τις πέτρες και την ποιότητα των πετρών που ίσως έχει κλπ. που διαμορφώνουν την τελική τιμή και με κύριο χαρακτηριστικό τα μεγέθη των δακτύλων που καθορίζουν το βάρος μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις.

Έτσι σας έχουμε μια γκάμα βερών, όμως θα πρέπει να σας πούμε ότι υπάρχει και άλλη συλλογή που δεν την αναρτούμε στο διαδίκτυο για λόγους προστασίας των σχεδίων αντιγραφή.

από 300 ευρώ το ζευγάρι