Tommy Hilfinger


Το γνωστό παγκοσμίως brand και στα ρολόγια

Γυναικείο Ρολόι Tommy Hilfiger Jenna Watch 1782296

ΣΤΥΛ Classic - Urban, Design, Trendy ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ρολόι Ο αμερικανικός οίκος Tommy Hilfiger, γνωστό για τις έτοιμες για ένδυση συλλογές, σας προσκαλεί σήμερα να ανακαλύψετε το ρολόι 1782296 από τη συλλογή Jenna . Κομψό, κομψό και θηλυκό, αυτό το κόσμημα ωρολογοποιίας είναι διακοσμημένο με ροζ χρυσή θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλισμένο φινίρισμα . Στρογγυλό σε σχήμα , έχει ιδανικές διαστάσεις για γυναικείους καρπούς, με διάμετρο 38 χιλιοστά για πάχος 7,6 χιλιοστά. Επιπλέον, προστατεύεται από πιθανές καθημερινές προσκρούσεις και γρατσουνιές από ανθεκτικό ορυκτό γυαλί. Στις 3 η ώρα συναντάμε το παραδοσιακό εγκοπέςτο οποίο θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις διάφορες λειτουργίες του ρολογιού. Τέλος, αυτό το ρολόι είναι αδιάβροχο έως και 3 ATM , χάρη σε ένα ένθετο caseback. Το καντράν Αυτό το υπέροχο καντράν με γυναικεία εμφάνιση έρχεται να ντύσει αυτό το ρολόι. Ροζ χρυσό χρώμα , το αντηλιακό φινίρισμα του θα φέρει φωτεινότητα στο καντράν με κάθε κίνηση του καρπού. Τρία ροζ χρυσά χέρια τοποθετούνται στο κέντρο αυτού του ταμπλό. Σε σχήμα ραβδιού, θα σας δείξουν τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα αντίστοιχα. Παρατηρούμε ότι το δεύτερο χέρι είναι ντυμένο με το λογότυπο Tommy Hilfiger, τη διάσημη σημαία. Αυτά τα χέρια θα συνοδεύονται από τριαντάφυλλο χρυσό ραβδιά και μια υφή λεπτή ράγα που θα σας δώσει μεγαλύτερη ακρίβεια στην ανάγνωση του χρόνου. Για περισσότερες δυνατότητες, βρίσκουμε τρεις μετρητές στις 12 μ.μ., 6 π.μ. και 9 π.μ. που θα υποδεικνύουν την ημέρα, την ημερομηνία και 24 ώρες αντίστοιχα. Τέλος, ο Tommy Hilfiger υπογράφει τη δημιουργία του στις τρεις η ώρα. Κίνηση Θα βρείτε μια κίνηση χαλαζία που θα διασφαλίσει την ακριβή λειτουργία των χεριών της ώρας, του λεπτού, του δευτέρου και του τριών μετρητών. Η αναλογική του οθόνη είναι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Το βραχιόλι Σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ρολόι, ένα ροζ βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι τοποθετημένο γύρω από αυτήν την θήκη. Οι τρεις σειρές συνδέσμων σας δίνουν μια μοντέρνα και διαχρονική εμφάνιση. Μπορείτε να το κλείσετε εύκολα χάρη στο πτυσσόμενο κούμπωμα . Τέλος, σημειώνουμε ότι το πλευρό είναι 19 χιλιοστά. Στεγανοποίηση Με αντοχή στο νερό 3 ατμοσφαιρών , που αντιστοιχεί σε 30 μέτρα, αυτό το ρολόι δεν έχει σχεδιαστεί για να επιβιώνει σε ένα υδάτινο περιβάλλον. Μπορείτε να το κρατήσετε για να πλένετε τα χέρια σας ή για τις δουλειές του σπιτιού σας που χρειάζονται λίγο νερό, αλλά εμείς συνιστούμε έντονα να το αφήσετε στο κομοδίνο πριν από το ντους ή το μπάνιο.

179 152

Γυναικείο ρολόι TOMMY HILFIGER Jenna stainless steel Bracelet 1782298

Ακολούθησε το στυλ της Tommy Hilfiger και εντυπωσίασε σε κάθε σου εμφάνιση, από ανοξείδωτο ατσάλι και εκπληκτικό σχεδιασμό στο καντράν με πολλαπλές λειτουργίες, της σειράς Jenna / 1782298 TOMMY HILFIGER Jenna stainless steel Bracelet 1782298 ΣΤΥΛ Classic - Urban, Design, Trendy ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ρολόι Ο αμερικανικός οίκος Tommy Hilfiger, γνωστό για τις έτοιμες για ένδυση συλλογές, σας προσκαλεί σήμερα να ανακαλύψετε το ρολόι 17822969από τη συλλογή Jenna . Κομψό, κομψό και θηλυκό, αυτό το κόσμημα ωρολογοποιίας είναι διακοσμημένο με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλισμένο φινίρισμα . Στρογγυλό σε σχήμα , έχει ιδανικές διαστάσεις για γυναικείους καρπούς, με διάμετρο 38 χιλιοστά για πάχος 7,6 χιλιοστά. Επιπλέον, προστατεύεται από πιθανές καθημερινές προσκρούσεις και γρατσουνιές από ανθεκτικό ορυκτό γυαλί. Στις 3 η ώρα συναντάμε το παραδοσιακό εγκοπέςτο οποίο θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις διάφορες λειτουργίες του ρολογιού. Τέλος, αυτό το ρολόι είναι αδιάβροχο έως και 3 ATM , χάρη σε ένα ένθετο caseback. Το καντράν Αυτό το υπέροχο καντράν με γυναικεία εμφάνιση έρχεται να ντύσει αυτό το ρολόι. Ροζ χρυσό χρώμα , το αντηλιακό φινίρισμα του θα φέρει φωτεινότητα στο καντράν με κάθε κίνηση του καρπού. Τρία χρυσά χέρια τοποθετούνται στο κέντρο αυτού του ταμπλό. Σε σχήμα ραβδιού, θα σας δείξουν τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα αντίστοιχα. Παρατηρούμε ότι το δεύτερο χέρι είναι ντυμένο με το λογότυπο Tommy Hilfiger, τη διάσημη σημαία. Αυτά τα χέρια θα συνοδεύονται από τριαντάφυλλο χρυσό ραβδιά και μια υφή λεπτή ράγα που θα σας δώσει μεγαλύτερη ακρίβεια στην ανάγνωση του χρόνου. Για περισσότερες δυνατότητες, βρίσκουμε τρεις μετρητές στις 12 μ.μ., 6 π.μ. και 9 π.μ. που θα υποδεικνύουν την ημέρα, την ημερομηνία και 24 ώρες αντίστοιχα. Τέλος, ο Tommy Hilfiger υπογράφει τη δημιουργία του στις τρεις η ώρα. Κίνηση Θα βρείτε μια κίνηση χαλαζία που θα διασφαλίσει την ακριβή λειτουργία των χεριών της ώρας, του λεπτού, του δευτέρου και του τριών μετρητών. Η αναλογική του οθόνη είναι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Το βραχιόλι Σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ρολόι, ένα ροζ βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι τοποθετημένο γύρω από αυτήν την θήκη. Οι τρεις σειρές συνδέσμων σας δίνουν μια μοντέρνα και διαχρονική εμφάνιση. Μπορείτε να το κλείσετε εύκολα χάρη στο πτυσσόμενο κούμπωμα . Τέλος, σημειώνουμε ότι το πλευρό είναι 19 χιλιοστά. Στεγανοποίηση Με αντοχή στο νερό 3 ατμοσφαιρών , που αντιστοιχεί σε 30 μέτρα, αυτό το ρολόι δεν έχει σχεδιαστεί για να επιβιώνει σε ένα υδάτινο περιβάλλον. Μπορείτε να το κρατήσετε για να πλένετε τα χέρια σας ή για τις δουλειές του σπιτιού σας που χρειάζονται λίγο νερό, αλλά εμείς συνιστούμε έντονα να το αφήσετε στο κομοδίνο πριν από το ντους ή το μπάνιο.

169 143

Ρολόι Tommy Hilfiger 1782299 Jenna

Ρολόι Tommy Hilfiger 1782299 Jenna ΣΤΥΛ Classic - Urban, Design, Trendy ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ρολόι Ο αμερικανικός οίκος Tommy Hilfiger, γνωστό για τις έτοιμες για ένδυση συλλογές, σας προσκαλεί σήμερα να ανακαλύψετε το ρολόι 17822969από τη συλλογή Jenna . Κομψό, κομψό και θηλυκό, αυτό το κόσμημα ωρολογοποιίας είναι διακοσμημένο με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλισμένο φινίρισμα . Στρογγυλό σε σχήμα , έχει ιδανικές διαστάσεις για γυναικείους καρπούς, με διάμετρο 38 χιλιοστά για πάχος 7,6 χιλιοστά. Επιπλέον, προστατεύεται από πιθανές καθημερινές προσκρούσεις και γρατσουνιές από ανθεκτικό ορυκτό γυαλί. Στις 3 η ώρα συναντάμε το παραδοσιακό εγκοπέςτο οποίο θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις διάφορες λειτουργίες του ρολογιού. Τέλος, αυτό το ρολόι είναι αδιάβροχο έως και 3 ATM , χάρη σε ένα ένθετο caseback. Το καντράν Αυτό το υπέροχο καντράν με γυναικεία εμφάνιση έρχεται να ντύσει αυτό το ρολόι. Ροζ χρυσό χρώμα , το αντηλιακό φινίρισμα του θα φέρει φωτεινότητα στο καντράν με κάθε κίνηση του καρπού. Τρία χρυσά χέρια τοποθετούνται στο κέντρο αυτού του ταμπλό. Σε σχήμα ραβδιού, θα σας δείξουν τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα αντίστοιχα. Παρατηρούμε ότι το δεύτερο χέρι είναι ντυμένο με το λογότυπο Tommy Hilfiger, τη διάσημη σημαία. Αυτά τα χέρια θα συνοδεύονται από τριαντάφυλλο χρυσό ραβδιά και μια υφή λεπτή ράγα που θα σας δώσει μεγαλύτερη ακρίβεια στην ανάγνωση του χρόνου. Για περισσότερες δυνατότητες, βρίσκουμε τρεις μετρητές στις 12 μ.μ., 6 π.μ. και 9 π.μ. που θα υποδεικνύουν την ημέρα, την ημερομηνία και 24 ώρες αντίστοιχα. Τέλος, ο Tommy Hilfiger υπογράφει τη δημιουργία του στις τρεις η ώρα. Κίνηση Θα βρείτε μια κίνηση χαλαζία που θα διασφαλίσει την ακριβή λειτουργία των χεριών της ώρας, του λεπτού, του δευτέρου και του τριών μετρητών. Η αναλογική του οθόνη είναι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Το βραχιόλι Σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ρολόι, ένα ροζ βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι τοποθετημένο γύρω από αυτήν την θήκη. Οι τρεις σειρές συνδέσμων σας δίνουν μια μοντέρνα και διαχρονική εμφάνιση. Μπορείτε να το κλείσετε εύκολα χάρη στο πτυσσόμενο κούμπωμα . Τέλος, σημειώνουμε ότι το πλευρό είναι 19 χιλιοστά. Στεγανοποίηση Με αντοχή στο νερό 3 ατμοσφαιρών , που αντιστοιχεί σε 30 μέτρα, αυτό το ρολόι δεν έχει σχεδιαστεί για να επιβιώνει σε ένα υδάτινο περιβάλλον. Μπορείτε να το κρατήσετε για να πλένετε τα χέρια σας ή για τις δουλειές του σπιτιού σας που χρειάζονται λίγο νερό, αλλά εμείς συνιστούμε έντονα να το αφήσετε στο κομοδίνο πριν από το ντους ή το μπάνιο.

169 144

Γυναικείο ρολόι Tommy HILFIGER Emery Rose Gold Stainless Steel Bracelet 1782347

Tommy Hilfiger 1782347, Γυναικείο ρολόι μπρασελέ χρυσού τόνου Emery Rose Tommy HILFIGER Emery Rose Gold Stainless Steel Bracelet 1782347 Tommy Hilfiger 1782347 Γυναικείο ρολόι μπρασελέ χρυσού τόνου Emery Rose ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Μοντέρνο και αναμφισβήτητα θηλυκό, αυτό το ρολόι διαθέτει 38mmθήκη από ροζ χρυσό με βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι.Το ηλιακό καντράν με ροζ χρυσό τόνο διαθέτει μαρκαδόρους και δευτερεύουσες κλήσεις για ημέρα, ημερομηνία και 24 ώρες. Αδιάβροχο σε 3 ATM / 30 μέτρα. Είμαστε εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Tommy Hilfiger UKΟλοκαίνουργιο κουτί με πλήρη κουτιά λιανικής και χαρτιά2 χρόνια εγγύηση ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Tommy Hilfiger 1782347 Γυναικείο ρολόι βραχιόλι χρυσού τόνου Emery Rose Εγγύηση - 2 χρόνια Πλάτος θήκης - Περίπου - 38 mmΒάθος θήκης περίπου 7 mm Φύλο - Γυναίκα Χρώμα κλήσης - Rose Gold Tone Υλικό θήκης - Ανοξείδωτο ατσάλι Τύπος ιμάντα - Ανοξείδωτο ατσάλι Χρώμα λουριού - Τριανταφυλλιός τόνος Αντοχή στο νερό - 30 μέτρα Κίνηση - χαλαζία (μπαταρία)

189 160