Σε ασημί ή χαλκό


180 
  • SKU: Άγιος Ζαχαρίας
  • Shipping:  
  • Return Policy: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα γίνονται δεκτά εφ όσον δεν φέρουν ζημιές ή βλάβες, εξωτερικές ή εσωτερικές και οι οποίες ζημιές ή βλάβες δεν αφορούν την ποιότητα του προϊόντος αλλα οφείλονται στην κακή χρήση αποκλειστικά. Οι επιστροφές επίσης γίνονται δεκτές όταν είναι σε διάστημα εντος δεκα ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής απο το ταχυδρομείο ή κούριερ ή ακόμα και απο την παραλαβή απο το φυσικό κατάστημα. Τέλος για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να είναι αναλλοίωτη και η συσκευασία του προϊόντος και ιδιαίτερα εαν αυτό εχει συσκευασία που παρέχεται από την εταιρία - φίρμα.

Σε ασημι ή χαλκό: *

Learn More


Στην πλατεία Ηρώων, στο κέντρο της Ελευσίνας, βρίσκεται το αγαπημένο σε όλους εκκλησάκι του Αγίου Ζαχαρία. Είναι χτισμένο πάνω σε Παλαιοχριστιανικό, βασιλικού ρυθμού, ιερό ναό και αποτελεί το μοναδικό εκκλησάκι στην Ελλάδα αφιερωμένο στην μνήμη του συγκεκριμένου Αγίου. Αποτελεί σημαντικό θρησκευτικό προσκύνημα αλλά και σπουδαίο πολιτιστικό και αρχαιολογικό μνημείο.


The cherished church of Saint Zachariah is located in the "Heroes Square",  in the center of Elefsis.  It is built upon an early Christian basilica and this church is the only church in Greece dedicated to the memory of that specific saint.  It is an important religious pilgrimage and an important cultural and archaeological monument.