Επισκευές Κοσμημάτων

 Επισκευάζουμε τα κοσμήματα σας εαν χρειάζονται γυάλισμα και καθάρισμα, πέτρες που εχουν σπάσει ή εχουν χαθεί, ισιωνουμε επιφανειες με τσακιση, επιμεταλλώνουμε σε κίτρινο, λευκό, ρόζ, μαυρό κλπ χρυσό. Κολλάμε σπασμένα κοσμήματα. Προσαρμόζουμε στο σωστό νούμερο του δακτύλου σας τα κοσμήματά σας ή στο μήκος που θέλετε τις καδένες σας. Αντικαθιστούμε κατεστραμένα τμήματα κοσμημάτων με νέα τμήματα. 

Ολα γίνονται στο χέρι απο εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων τεχνητών και εσεις παραλαμβανετε τα κοσμήματα σας οπως θα αγοράζατε ενα εντελώς νεο κόσμημα!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και Σημαντικές πληροφορίες για την διαδικασία

Στις επισκευές των κοσμημάτων που αφήνετε παραλαμβάνετε ένα δελτίο το οποίο περιγράφει πλήρως το αντικείμενο που μας αφήσατε, τις εργασίες που θέλετε να γίνουν και το κόστος εαν αυτό μπορεί να εκτιμηθεί έστω και κατα προσέγγιση. Απο τη στιγμή που παραλαμβάνετε το Δελτίο αυτό αποτελεί το κοσμημά σας! Αυτό σημαίνει ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να επιστρέψει στο κατάστημα και να παραδοθεί, από εσάς η τρίτο πρόσωπο, ωστε να μπορέσετε να παραλάβετε το κοσμημά σας. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής, χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση απώλειας απο τα ΚΕΠ ή Αστυνομία. Αυτό διασφαλίζει το αντικείμενό σας ώστε να μην παραδοθεί σε κανενα τρίτο πρόσωπο από λάθος. Σε περίπτωση απώλειας θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα ώστε να μην παραδόσουμε το κόσμημά σας, σε πρόσωπο που μπορεί να έχει έρθει στην κατοχή του το δελτίο. Αυτό γίνετε με δική σας ευθύνη. Τα κοσμήματα ταξινομούνται κλειστά χωρίς να φαίνεται το όνομα του κατόχου και το περιεχόμενο σε ειδικά φακελάκια και η αναζήτησή τους γίνετε με τον αριθμό του Δελτίου που έχετε. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής θα πρεπει να περιμένετε να βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος απο εμάς να προχωρήσουμε στην αναζήτηση του περιεχομένου και του ονοματός σας ανάμεσα στα κλειστά ταξινομημένα φακελα. Ο χρόνος επισκευής δεν ξεπερνά τις 15 ημέρες σχεδόν ποτέ. Οταν αυτα ειναι ετοιμα προς παραλαβή συνήθως εντός 3 εργασίμων ημερών εσεις ενημερώνεστε με αυτοποιημένο SMS στον αριθμό κινητού που μας έχετε δηλώσει ώστε να παραλάβετε. Οι επισκευές κοσμημάτων φυλάσσονται για 12 μήνες και μετά καταστρέφονται προκειμένου να πληρωθεί η αξία των εργασιών που έχουν γίνει.