Αλλαγή Μπαταρίας και στεγανοποίηση

Αλλαγή μπαταρίας στα ρολόγια σας με εγγυηση τουλάχιστον ενός έτους διάρκειας, διαφορετικά σας την αντικαθιστούμε δωρεάν.

Η ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ.Οι μπαταρίες που επιλέγουμε για τα ρολόγια σας είναι υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών έτσι ωστε εκτός απο την μεγάλη διάρκεια ζωής να προστατεύουν με ειδικές τεχνολογίες κατασκευής την μηχανή του ρολογιού σας απο τυχόν εκχυση των υγρών τους είτε κατα τη λήξη τους είτε απο θερμοκρασίες υψηλές που εχει η χωρα μας.Μετά την αλλαγή της μπαταρίας προτείνουμε πάντα τον έλεγχο στεγανότητας και αν χρειάζεται την επαναδιαβροχοποίηση του ρολογιού σας σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που καλύπτει ο εκάστοτε κατασκευαστής για το συγκεκριμένο μοντέλο. Και για αυτή την εργασία παραλαμβάνετε εκτυπωμένο το τεστ στεγανότητας με εγγύηση ενός έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθειτε μας η επικοινωνηστε μαζί μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Π.Χ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΔΩΤΗ ΚΟΡΩΝΑ (ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ) ΚΑΙ ΒΙΔΩΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 2 ΕΤΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ (ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ) ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΖΕΣΤΟΥ ΚΡΥΟΥ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΤΗΤΑΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ. 


Δείτε και ενημερωθείτε και με άλλα σχετικά άρθρα, αλλά και στις υπηρεσίες μας, την υπηρεσία στεγανοποίησης.